slideshow-04.jpg
slideshow-06.jpg
slideshow-01.jpg
slideshow-02.jpg
slideshow-03.jpg
slideshow-07.jpg
slideshow-05.jpg
previous arrow
next arrow

Borettslaget er 40 år 

Barkaleitet borettslag fyller 40 år i år, og i den forbindelse har vi tenkt å lage til en borettslagsfest. Vi har blinket ut  11.11.2017 – og dette er bare en informasjon om at innbydelse vil komme om dette. Det hadde vært fint om du/dere ville svare på seddelen under om du/dere har lyst å være med på dette, dette for å se om vi skal jobbe videre med jubileumsfesten.

Plastcontainer

Vi har i dag muligheten til å sortere papir og har derfor bestilt inn en container for plast.  Vi bør prøve å bli litt miljøbevisste i vår gate også!

Det er veldig viktig at containeren bare blir brukt til ren plast.  For de av dere som ikke ønsker å sortere plast, kaster dere plast i bossuget slik dere gjør i dag.  Hvis vanlig avfall eller hundeposer blir lagt i plastcontaineren, vil borettslaget får bot. Men vi regner med at dere er oppegående mennesker som følger disse reglene☺ Containeren vil bli plassert midt i gaten, utenfor B blokken. Den vil være merket, så dere vil se den. Den er etterlyst, så bruk den☺

 

Parkering i gaten 

Da vi rehabiliterte borettslaget fikk vi laget til godt med parkeringsplasser. Mange har to biler, noen leiligheter har ikke parkeringsplass og det er i perioder gjester som kommer til oss.

Men i det siste har disse plassene begynt å fylles opp med mange ting som ikke skal okkupere plasser.  Her står mange tilhengere, båttilhenger, avskiltet bil, stillaser og andre dubbeditter som ikke skal stå der.  De av dere som har parkert dette på parkeringsplassene må få dette fjernet så fort som mulig. Styret kan få dette fjernet på eiers regning, men regner med at dere ordner dette selv. I midten av september vil vi ta en runde på det som da ikke er fjernet.

 

Spyling av garasjene 

Vi vil informere om at vi skal spyle garasjene i slutten av oktober. Dette for at dere skal få litt tid på dere til å ta vekk ting som ikke skal stå der. Til informasjon skal det kun være biler/motorsykler og dekk på garasjeplassene.  Alt annet dere måtte ha her må fjernes til spylingen. Mer info kommer når vi nærmer oss.  

 

Leie av garasjeplasser

Vi får til tider spørsmål fra beboere som ønsker å leie parkeringsplass.  Vi ber dem henge opp lapper i boksen ved postkassene.  Men hvis noen av dere har plasser dere ønsker å leie ut, kan dere gi oss i styret ett ord.  Vi skal da selvsagt være behjelpelig med å formidlere dette. 

 

Ventilasjonsanlegget

Dette ble renset før ferien og vi skal få det innregulert så snart dette kan gjøres. Det var tydelig at dette var en jobb som trengtes å bli gjort, det var mye skit og støv der.  Vi håper og tror at dere merker en bedring. 

 

Nye brannslukningsapparater

Vi skal få skiftet alle brannslukningsapparatene i løpet av høsten.  Informasjon kommer når vi nærmer oss.  Vi skal da få inn de gamle dere har i leiligheten og dere får nye utlevert.  Vi vil ha hjelp til å bære å henge opp for dem av dere som trenger hjelp til det.

 

 


SLIPPEN UNDER LEVERES I POSTKASSEN TIL TILLITSVALGT I DIN OPPGANG

JA – (_____) JEG/VI ER INTERRESSERT I Å VÆRE MED PÅ  40 ÅRS JUBILEUM DEN 11.11. 2017. (Ikke bindende)

 

Navn   og antall som kan komme   ;           

husnr 

 

VAKTMESTER

Illustration of a happy plumber, mechanic or handyman in work clothes holding a spanner and giving thumbs up 

Tlf  901 97 457

Om det ikke haster foretrekkes kontakt via SMS eller mail

KONTAKT STYRET

Her kan du kontakte styret eller sende inn saker

VED BRANN


1. REDDE

2. VARSLE (ring 110)

3. SLOKKE

Se Branninstruks


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Barkaleitet borettslag

Kontakt

Styreleder: styreleder@barkaleitet.no 

Organisasjon

Organisasjonsnr. 953882906


Innhold © Barkaleitet borettslag. Webdesign © 2023 av Web Norge