slideshow-04.jpg
slideshow-06.jpg
slideshow-01.jpg
slideshow-02.jpg
slideshow-03.jpg
slideshow-07.jpg
slideshow-05.jpg
previous arrow
next arrow

Det har vært en travel høst for styret med utredning og beslutning på flere store prosjekter med vital betydning for oss alle i Barkaleitet.

NYTT BRANNVARSLINGSSYSTEM

Styret har inngått avtale med SFTY AS om levering av et nytt brannvarslingssystem. Det varslingssystemet vi har i dag er fortsatt godkjent, men ikke alle våre beboere hører ringeklokkene. Med det nye systemet får alle leilighetene i oppgangen varsling ved brann. I tillegg får alle en vannlekkasje-varsler og en innbruddsalarm. Det vil bli installert nye brannalarmer i alle leilighetene. De som har avtale med andre sikkerhetsfirma om innbruddsalarm kan avslutte denne avtalen når det nye systemer er installert. Det skal installeres alarmer i alle fellesområder som trappeoppganger, boder og i garasjene. SFTY vil komme med mer informasjon en av de nærmeste dagene. Vi håper at dette arbeidet vil bli ferdig før jul. Nye brannslukningsapparater kommer i slutten av neste år (2022).

ALLE DINE NØKLER MÅ KODES OM

Nøkkelsystemet vårt er over 10 år gammelt, og er desverre blitt utdatert. I tillegg til nøklene, må også leserne (den hvite boksen ved inngangsdøren og garasjeporten) skiftes. Dette er en omfattende jobb da alle nøklene skal ha ny databrikke. Her vil det bli jobbet fra oppgang til oppgang. Styret mener dette prosjektet skal kunne finansieres uten å øke husleien. Oppdateringen er kostnadsberegnet til 406.000 kr. Mer info om dette vil komme om kort tid fra oss eller leverandøren Dormakaba AS.

ELBIL LADING I BARKALEITET

Som mange vil ha fått med seg er borettslag nå blitt lovpålagt å gi tilgang til lading av elbil for alle beboere. Styret har valgt Ohmia Charge AS som leverandør av alt utstyr, installering og også strøm. Dette innebærer at det vil bli lagt opp til elbil lading på samtlige 180 parkeringsplasser inne samt 10 parkeringsplasser ute.De som har elbil idag har kjøpt og betalt sine egne ladere. Disse vil bli demontert når den nye er på plass. Mer informasjon om dette kommer fra leverandøren. Vi venter at alt vil være på plass medio februar. Dette er vi som borettslag pliktig til å gjøre, alle skal ha tilgang og alleskal være med å betale. Vi har valgt å ikke belaste hver enkelt for dette.

 

ENDRING I HUSLEIEN

Vi må øke husleien fra og med 01.01.2022. 

Følgende endringer vil komme:

Telia (TV/Internettpakken)  må økes med 10 kr pr mnd.

Nytt brannvarslingssystem vil koste kr 197 pr med.

For leilighetene i 1-4 etasje vil det bli en økning i finanskostnader på 3 %. Denne økningen skyldes et etterslep i forbindelse med binding av renten i vinter. Denne økningen gjelder bare for 2022 og faller bort fra 01.01.2023.

 

Bergen 23.11.2021

Styret

 

 

 

 

 

VAKTMESTER

Illustration of a happy plumber, mechanic or handyman in work clothes holding a spanner and giving thumbs up 

Tlf  901 97 457

Om det ikke haster foretrekkes kontakt via SMS eller mail

KONTAKT STYRET

Her kan du kontakte styret eller sende inn saker

VED BRANN


1. REDDE

2. VARSLE (ring 110)

3. SLOKKE

Se Branninstruks


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Barkaleitet borettslag

Kontakt

Styreleder: styreleder@barkaleitet.no 

Organisasjon

Organisasjonsnr. 953882906


Innhold © Barkaleitet borettslag. Webdesign © 2023 av Web Norge