slideshow-04.jpg
slideshow-06.jpg
slideshow-01.jpg
slideshow-02.jpg
slideshow-03.jpg
slideshow-07.jpg
slideshow-05.jpg
previous arrow
next arrow

Telia

Styret inngikk avtale med Telia  i høst om oppgradering av vår kollektive avtale

Et team fra Telia har vært her i to omganger for å sjekke anlegget, og konklusjonen er at testene som ble gjennomført i høst   var vellykket og overgang til fiber ikke var nødvendig.

Første del av avtalen var at alle med gamle bokser og gamle bredbåndsrutere måtte byttes. Dette er nå gjort. Det var faktisk veldig mange som måtte byttes.

Del to, selve oppgraderingen starter rett over nyttår.

Første uken i januar vil alle få melding/sms fra firmaet Motho, som er ansvarlig for å utføre jobben. Det skal da avtales time for hver enkelt leilighet. Alle antennekontakter frem til modem skal da byttes. Denne jobben skal utføres i uke 2. For de som ikke kan være til stede i uke 2 vil det bli et oppsamlingsheat. Fullmakt om å låse seg inn kan leveres til vaktmester eller styrets leder. En av de to vil da være til stede i leiligheten ved innlåsing på fullmakt.

Hvis de ikke har fått byttet antennekontakten ved ett av disse to forsøkene, vil en måtte betale kr 2.095,- for de leiligheter de ikke har fått tilgang til.

Arbeidet i hver leilighet vil ta ca 30 minutter.

Det vil videre bli gjort en del arbeid utenom leilighetene som; bytte av skap, bytte alle skjøter i kabelbroene samt bytte av komponenter som forsterker internettet. Ved bytte av disse boksene utvendig vil det kunne skje at TV/Internett faller ut i kortere perioder. Alle i den blokken det jobbes ved vil da få beskjed/sms på forhånd om dette.

Veldig mange har hatt problemer med bortfall av TV/Internett ofte, og vi håper at denne oppgraderingen vil gi oss det stabile produktet vi skal ha og som vi betaler for. Vi kan forsikre alle om  at vi har arbeidet mye med Telia for å få dette til, og er like spent som alle andre på at dette nå blir vellykket.

Vi har også bedt om å slippe å betale for en måned eller to som kompensasjon  for tort og svie. Vi venter på svar på dette fra Telia, og  vil komme tilbake når et svar foreligger.

 

Vi i styret ønsker alle en god jul og et godt nytt år.

 

Bergen, 9 des 2022

 

 

 

 

VAKTMESTER

Illustration of a happy plumber, mechanic or handyman in work clothes holding a spanner and giving thumbs up 

Tlf  901 97 457

Om det ikke haster foretrekkes kontakt via SMS eller mail

KONTAKT STYRET

Her kan du kontakte styret eller sende inn saker

VED BRANN


1. REDDE

2. VARSLE (ring 110)

3. SLOKKE

Se Branninstruks


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Barkaleitet borettslag

Kontakt

Styreleder: styreleder@barkaleitet.no 

Organisasjon

Organisasjonsnr. 953882906


Innhold © Barkaleitet borettslag. Webdesign © 2023 av Web Norge