slideshow-04.jpg
slideshow-06.jpg
slideshow-01.jpg
slideshow-02.jpg
slideshow-03.jpg
slideshow-07.jpg
slideshow-05.jpg
previous arrow
next arrow

Det følgende er allerede meddelt til alle beboere skriftlig i forbindelse med årlig utlevering av nye batterier til røykvarslere.

Egenandel ved forsikringsskader

Styret har besluttet at i enkelte tilfeller må beboer selv betale egenandel (kr 10.000) ved skade som dekkes av Borettslagets forsikringsordning. 

Alle forsikringsordninger i dag krever at VVS - og EL arbeid, herunder montering av hvitevarer, skal kunne dokumenteres gjennomført av godkjente fagfolk (at de har ansvarsrett). Beboere må dokumentere dette ved fremleggelse av kvittering for utført arbeid dersom en forsikringssak oppstår.

Beboere som har PC bør kreve at dokumentasjon for utført arbeid bør/skal legges inn på Boligmappami.no, da har du dette som dokumentasjon i fremtiden, ved bl.a. salg av leiligheten. Uten slik dokumentasjon er risikoen stor for at man oppnår en betydelig redusert pris.

Videre vil styret vurdere graden av aktesløshet ved krav om erstatning eller dekning/delvis dekning av egenandel ved skade på vindu, dører eller skader påført de samme av barn under 18 år.

Batterier til røkvarslere

Det er nå snart et år siden alle fikk nye batterier til røkvarslerne. Da er tiden inne for å skifte batterier igjen.

Stikkontakter i garasjen

Det har blitt et problem at enkelte beboere benytter forlengede fra sin leilighet, via terrassen og ned i garasjen for å lade bil o.l. eller at stikkontaktene i garasjen benyttes til det samme. DETTE ER STRENGT FORBUDT. Styret vil sende skriftlig advarsel i første omgang, men krav om tvangssalg vil komme om dette gjentas.

Oppbevaring av sykler med mer i fellesgangene

Det er fortsatt noen som benytter fellesgangene som lagerplass. Dette er brudd på brannforskriftene og KAN IKKE AKSEPTERES. Ved gjentatt brudd på disse vil skriftlig advarsel bli sendt vedkommende.

Eiendeler i fellesbodene må merkes

Eiendeler som b.a. sykler som lagres i fellesbodene må merkes med navn og nr. Vaktmester vil rydde i anodene, og det må påregnes at eiendeler som ikke er merket med navn innen 31.12.2018 vil bli fjernet i løpet av januar 2019. Har noen problemer med dett kan de ta kontakt med Vaktmester.

Brannslukningsapparater (små)

Vaktmester har fortsatt noen små sprayflasker til bruk mot brann på kjøkken. Disse koster kr 200,- (godt under butikkpris). Er du interessert kan du kontakte Vaktmenster.

Bergen Brannvesen

De ønsker å komme på besøk for en liten informasjonsrunde til våre beboere.Vi har sagt ja til dette. Julemåneden er det mange branner rundt omkring, og det er lurt med mest mulig informasjon. De vil komme tirsdag 5. desember, se eget skriv som er levert ut. Vi er et stort borettslag og hvis de ikke klarer å komme rundt til alle er det beklagelig, men det er ikke viljen det står på. De vil komme på ettermiddagen.

Container til juletrær

Julen nærmer seg med stormskritt, og vi vil i den anledning informere om at container til juletrær IKKE vil bli bestilt i år. De siste årene har det kun vært noen få juletrær, og da blir det for dyrt å leie en container.

Takk til alle

Tidligere i høst feiret en av våre beboere 100 år, og vi oppfordret alle til å være med å heise flagget for ham. Og hvilken respons - utrolig mange kom, og jubilanten har bedt oss om å si tusen takk. Eller, som han sa selv, "grådig stilig at de gidder". Kjekt å kunne hedre ham på denne måten.

 

VAKTMESTER

Illustration of a happy plumber, mechanic or handyman in work clothes holding a spanner and giving thumbs up 

Tlf  901 97 457

Om det ikke haster foretrekkes kontakt via SMS eller mail

KONTAKT STYRET

Her kan du kontakte styret eller sende inn saker

VED BRANN


1. REDDE

2. VARSLE (ring 110)

3. SLOKKE

Se Branninstruks


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Barkaleitet borettslag

Kontakt

Styreleder: styreleder@barkaleitet.no 

Organisasjon

Organisasjonsnr. 953882906


Innhold © Barkaleitet borettslag. Webdesign © 2023 av Web Norge