slideshow-04.jpg
slideshow-06.jpg
slideshow-01.jpg
slideshow-02.jpg
slideshow-03.jpg
slideshow-07.jpg
slideshow-05.jpg
previous arrow
next arrow

Styret har over noe tid registrert et stadig økende problem med løse fliser på terrassene. Å reparere dette er dyrt. Vi må derfor forsøke å forebygge dette etter beste evne.

Vedlikehold som må utføres av beboer

Fliser og fuger trekker vann over tid, og når frosten kommer, er vi ille ute. Derfor er det nødvendig med et enkelt vedlikehold som gjør at det også blir finere på terrassen. Her er noen tips som kan gjøre det enklere og lettere å holde flisene pene.

Steinfix 60

Da renoveringen av Barkaleitet var ferdig fikk alle utlevert en liten dunk med denne såpen for flisene. Den skal blandes ut med vann som foreskrevet på dunken. Bruk en grov kost og skur hele terrassen, både fliser og fuger, med denne blandingen av Steinfix og vann. Skyll godt med rent vann etterpå. (NB! Vannmengde - tenk litt på altanen under).

Steinfix 50

Når terrassen er skikkelig tørr etter vasken (helst etter noen dager med fint vær) kan du med en myk klut eller svamp påføre Steinfix 50, både på fliser og fuger. La det tørke. Dette er et vannbasert produkt som fyller porene i flisene og tetter fugene. Du vil oppdage at overflaten holder seg  blank og fin hele året, regnet blir som perler på flisene.

VI ANBEFALER sterkt å følge disse rådene. Vi har vært på besøk hos noen som har gjort dette en gang i året, og vi ble imponert hvor flott det var. Blanke fine fliser som er lett å holde med en støvsuging og en enkel vask av og til.

Steinfix produktene er drøye i bruk, og selges bl.a. av Eikner Naturstein AS, Ulsmåg, av Sæthre Steinindustri AS, Arntveit, og av Steinsenteret Åsane - Sand og Singel AS i Morvik.

Mose

Mosen gror på ytterkant av terrassen. Denne kan bidra til at ytterste flisene løsner. Beste måte å begrense omfanget av denne er å bruke en skarp gjenstand til å skrape den løs. Når det har vært tørt noen dager kan du låne en pumpekanne av vaktmesteren og spraye på utsiden der mosen satt. Veksten vil nå bli hemmet.

Takrennen og glass rekkverk

Disse må også holdes rene. Vaktmester kan hjelpe med takrennen.

LYKKE TIL MED INNSATSEN FOR EN PENERE TERRASSE

Parkering

Vi ser at noen parkerer langs husveggen. Dette er ikke tillatt. Gi beskjed til dine gjester om dette, det er rikelig med oppmerkede parkeringsplasser.

Vi ønsker alle en riktig fin sommer -  på terrassen

 

VAKTMESTER

Illustration of a happy plumber, mechanic or handyman in work clothes holding a spanner and giving thumbs up 

Tlf  901 97 457

Om det ikke haster foretrekkes kontakt via SMS eller mail

KONTAKT STYRET

Her kan du kontakte styret eller sende inn saker

VED BRANN


1. REDDE

2. VARSLE (ring 110)

3. SLOKKE

Se Branninstruks


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Barkaleitet borettslag

Kontakt

Styreleder: styreleder@barkaleitet.no 

Organisasjon

Organisasjonsnr. 953882906


Innhold © Barkaleitet borettslag. Webdesign © 2023 av Web Norge